top of page

Blodtype Blyfri er på vei tilbake. Nå med blogg.

Da har jeg gleden av å annonsere at Blodtype Blyfri podkasten nå snart er tilbake på lufta. I disse dager foregår arbeidet med å produsere opp materiale til å ha på podkasten, men samtidig så ønsker jeg også å prøve ut en blogg i denne sammenheng. Planen her er å komme med et blogginnlegg per episode, som har litt mer utfyllende informasjon og noen bilder som hører med podkast episoden. Det vil også være andre blogginnlegg som for eksempel ved nyheter og ting som kanskje ikke fungerer så bra i lydform.

En annen ting som er nytt her på nettsiden er arrangements kalenderen som jeg etterhvert håper skal bli en god oversikt over bil relaterte arrangementer rundt om i landet. Disse er altså ikke arrangert eller har sammenheng med Blodtype Blyfri, men det kan være en bra mulighet for å oppdage nye arrangementer. Hvis du ser at det mangler et arrangement så er det mulig å tipse meg om dette med kontaktskjemaet under kalenderen.


Hvorfor ble podkasten borte?

Podkasten forsvant dessverre fra luften på grunn av en rekke forskjellige omstendigheter. I November startet jeg i en ny jobb så da var hovedfokuset mitt på å lære den og samtidig venne meg til nye arbeidstider og pendling.

I Desember så flyttet arbeidsplassen min til nye lokaler med litt lengre reisevei, noe jeg visste når jeg startet. Da ble det på nytt omstilling spesielt med tanke på reisevei. Etter dette begynte jeg å slite med sykdom og turer til spesialister, prøver, og undersøkelser brukte opp den lille energien jeg hadde. Nå er jeg betydelig bedre, tilbake i arbeid og har igjen begynt å komme tilbake til rutinene.

Da begynte det å bli problemer med min så langt trofaste Opel Astra pendler bil som etterhvert førte til at denne skal byttes ut, men mer om det i et senere blogg innlegg.


Fremtiden til Blodtype Blyfri?

Til de av dere som lurer på hva fremtiden bringer, så vil jeg prøve å lage podkast episoder som krever litt mindre research, for å kunne legge dem ut oftere. Dette da de tidligere episodene ofte har tatt opptil 20-30 timer med arbeid før opptaket kan starte. Disse historikk episodene vil komme, men det vil bli sjeldnere og etterhvert som dem blir klare. Dette vil såklart være avhengig av tiden jeg har til å jobbe med dem.

Nå lurer dere nok på når første episode av sesong 2 kommer og også fortsettelsen av Alfa Romeo's historie. Vel jeg har dessverre ikke noe definitivt svar på noen av disse men, regner med episode 1 av sesong 2 kommer før Alfa Romeo's Historie da det fortsatt gjenstår en del arbeid på den. I utgangspunktet er planen å ha klar minimum 2 episoder før første blir lagt ut for å ligge litt på forskudd, da jeg ønsker å ha litt mer forutsigbarhet i podkasten.

Er spent på å høre tilbakemeldinger på dette nye prøveprosjektet med blogginnlegg og arrangementskalenderen. Det er som alltid bare å ta kontakt med ideer og tips til forbedringer.10 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page